Ελεύθεροι οι νεαροί συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Ελεύθεροι οι νεαροί συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Ελεύθεροι αφήνονται οι έξι από τους επτά νεαρούς που συνελήφθησαν για τα έκτροπα στη Λεμεσό αφού το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Αστυνομίας για προσωποκράτηση.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα καθώς δεν είχε στην κατοχή του άμεση μαρτυρία που να τους συνδέει με την σκηνή αφού και οι επτά εντοπίστηκαν σε μακρινή απόσταση.

Υπενθυμίζεται ότι για τα επεισόδια συνελήφθησαν επτά νεαροί ηλικίας 15 με 21 ετών. Στο μεταξύ καταζητούνται άλλοι δύο ανήλικοι.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή του 15χρονου εντοπίστηκε ποσότητα 21 γραμμαρίων κάνναβης και αναμένεται έκδοση προσωποκράτησης του για το αδίκημα αυτό.

Εκατό περίπου άτομα, τα οποία φαίνεται να κατήλθαν στον χώρο οργανωμένα, αποσπάστηκαν από την εκδήλωση διαμαρτυρίας στον παραλιακό της Λεμεσού και προκάλεσαν τα επεισόδια. Ο απολογισμός των όσων διαδραματίστηκαν είναι δύο τραυματίες αστυνομικοί από τη ρίψη μολότοφ σε περιπολικό με εγκαύματα στα χέρια και τρείς τραυματίες αστυνομικοί από τους πετροβολισμούς. Εξάλλου, διαδηλωτές παρεμπόδισαν την πορεία πυροσβεστικού οχήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πυροσβέστης.