Ξάφρισε κατάστημα ανδρικών ρούχων στο Mall... για να εκτονωθεί!

Ξάφρισε κατάστημα ανδρικών ρούχων στο Mall... για να εκτονωθεί!

Τετράμηνη ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή επιβλήθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε 48χρονο, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος συνελήφθη στις 5 Ιανουαρίου για κλοπή ρούχων από κατάστημα στο Mall.

 

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα του έντυπου Τύπου, όλα άρχισαν λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασης τυ 48χρονου, λόγω της απώλειας του πατέρα του σε συνδυασμό με τη διάσταση στην οποία βρίσκεται με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 48χρονος για να ξεπεράσει την κατάθλιψη που τον είχε κυριεύσει, στις 5 Ιανουαρίου 2015 πήγε σε κατάστημα ρούχων στο «Mall», όπου εισήλθε στο δοκιμαστήριο και φόρεσε ένα αντρικό φούτερ και ένα αντρικό σακάκι, συνολικής αξίας €163 και προσπάθησε να φύγει απαρατήρητος.

Ο συναγερμός του καταστήματος όμως του χάλασε τα σχέδια. Ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία που τον συνέλαβε ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμά του εντοπίστηκαν και άλλα αντρικά ρούχα συνολικής αξίας €443, τα οποία έκλεψε από το ίδιο κατάστημα τις πρηγούμενες μέρες.

Ο 48χρονος παραδέχθηκε αμέσως τα αδικήματα, ενώ αναζήτησε βοήθεια από ψυχίατρο, ο οποίος διέγνωσε κλεπτομανία και του συνέστησε φαρμακευτική αγωγή και ψυχανάλυση.

Στο Δικαστήριο, όπου παραπέμφθηκε, εμφανιστηκε μετανιωμενος για την πράξη του και παραδέχθηκε τα αδικήματα. Η δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας Μαριλένα Μηλιώτου καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή, αφού έλαβε υπόψη της το λευκό ποινικό μητρώο του κατηγορούμενου, ότι επιστράφηκαν όλα τα κλαπέντα στον παραπονούμενο και ότι αυτός άρχισε ψυχιατρική θεραπεία για την κλεπτομανία.