Λευκωσιάτες οδηγοί, αυτός ο δρόμος θα είναι κλειστός το Σαββατοκύριακο!

Λευκωσιάτες οδηγοί, αυτός ο δρόμος θα είναι κλειστός το Σαββατοκύριακο!

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, τμήμα κεντρικού δρόμου θα παραμείνει κλειστό

Από το Σάββατο 16/1/2016 και ώρα 4 μ.μ. μέχρι τις 5 π.μ. της Δευτέρας 18/1/2016, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Λεμεσού μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Καλλιπόλεως.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το τμήμα αυτό του δρόμου θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Παλλουρίωτισσα και αντίστροφα θα διοχετεύεται διά μέσου των Λεωφόρων Λεμεσού, Καλλιπόλεως και Διγενή Ακρίτα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www .traffic 4 cyprus. org. cy , στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.