Κλειστή αύριο κεντρική λεωφόρος στη Λευκωσία! Πληροφορηθείτε και αποφύγετε την ταλαιπωρία

Κλειστή αύριο κεντρική λεωφόρος στη Λευκωσία! Πληροφορηθείτε και αποφύγετε την ταλαιπωρία

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό, ότι στο πλαίσιο του έργου της ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας και του Περιβάλλοντα χώρου θα παραμείνει κλειστή κεντρική οδός.

Η λεωφόρος Ομήρου θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κίνηση από αύριο Παρασκευή 8 Απριλίου μέχρι και την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 για απαραίτητες εργασίες. Αυτές θα γίνονται καθ΄ όλη τη διάρκεια της πιο πάνω περιόδου, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββάτου.

Κατ΄ επέκταση κρίνεται αναγκαίο να εφαρμοστούν νέες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μεταξύ των ημερών αυτών στις λεωφόρους Ομήρου, Στασίνου και Ευαγόρου.
Συγκεκριμένα, κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες το τμήμα της λεωφόρου Ομήρου, μεταξύ της Πλατείας Σολωμού και της Πλατείας Ελευθερίας, θα είναι κλειστό για την τροχαία.

Υποχρεωτικά οι οδηγοί θα χρησιμοποιούν την οδό Α.Γ. Λεβέντη (πρώην Λεωνίδου).

Στη λεωφόρο Στασίνου για την κίνηση από ανατολικά προς δυτικά θα υπάρχει μια λωρίδα διακίνησης, στο τμήμα μεταξύ της συμβολής της λεωφόρου με τον οδό Αρνάλδας και τη λεωφόρο Ευαγόρου.

Στα επηρεαζόμενα σημεία θα τοποθετηθούν καθοδηγητικές πινακίδες και σήματα τροχαίας για τη διευκόλυνση των πεζών και οδηγών, οι οποίοι παρακαλούνται να εφαρμόσουν με ιδιαίτερη προσοχή.

Διευκόλυνση θα παρέχεται για ασφαλή προσπέλαση του κοινού προς τα υποστατικά των λεωφόρων Ομήρου, Στασίνου και Ευαγόρου, καθ΄ όλη τη διάρκεια των εργασιών.