Αποκαλυπτικό: Καυγάς γονέων μπροστά στα μάτια έντρομων μαθητών σε Δημοτικό Σχολείο στην Λευκωσία!

Αποκαλυπτικό: Καυγάς γονέων μπροστά στα μάτια έντρομων μαθητών σε Δημοτικό Σχολείο στην Λευκωσία!

Πατέρας που βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγο του, αφού πρώτα εξασφάλισε άδεια από τη διεύθυνση του σχολείου επιχείρησε το πρωί την ώρα του διαλείμματος να πάρει την κόρη του από το σχολείο με το δικαιολογητικό ότι θα την έπαιρνε στον οδοντογιατρό.

Η διεύθυνση του σχολείου συναίνεσε στο αίτημα του, όχι όμως και η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού η οποία προσπάθησε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών του Δημοτικού Σχολείου να τον αποτρέψει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο πατέρας αφού έσπρωξε τη μητέρα και αγνοώντας τις φωνές των υπολοίπων έντρομων μαθητών έβαλε το κορίτσι στο αυτοκίνητο του παρά το ότι η μητέρα στάθηκε μπροστά από το αυτοκίνητο στην προσπάθεια του να το αποτρέψει.

Πηγές από το Σύνδεσμο Γονέων του συγκεκριμένου Δημοτικού σημείωσαν πως πρόκειται για πονεμένη ιστορία καθώς οι γονείς του κοριτσιού προσπαθούν το τελευταίο διάστημα μέσω διαταγμάτων που εκδίδουν τα δικαστήρια να λάβουν την επιμέλεια του παιδιού.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε πάντως την έντονη αντίδραση της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Λευκωσίας καθώς θεωρούν πως οι Αστυνομικές Αρχές νίπτουν τα χείρας τους σε τέτοια περιστατικά καθώς υποστηρίζουν πως από τη στιγμή που ο πατέρας ενήργησε νομότυπα δεν μπορούν να προχωρήσουν σε διώξεις.

Πηγές της Ομοσπονδίας διερωτήθηκαν ποια θα ήταν η απάντηση της Αστυνομίας αν θρηνούσαμε θύματα σε παρόμοιο περιστατικό, τονίζοντας πως θα πρέπει τάχιστα να παρθούν αποφάσεις ώστε να υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες για αποτροπή δυσάρεστων γεγονότων.

Παράλληλα οι οργανωμένοι γονείς φέρουν προς ευθυνών, τις αρμόδιες αρχές, για την ψυχολογική διαταραχή των υπολοίπων παιδιών του σχολείου που το φαινόμενο είναι πλέον σε καθημερινή βάση.