Λευκωσιάτες ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνει την Πέμπτη κεντρική αρτηρία της πρωτεύουσας

Λευκωσιάτες ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνει την Πέμπτη κεντρική αρτηρία της πρωτεύουσας

Διευθέτηση κυκλοφορίας για τη μετακίνηση μεγάλου οχήματος για τις ανάγκες του έργου της Πλατείας Ελευθερίας

Για τις ανάγκες μετακίνησης του μεγάλου οχήματος (τρυπανιού) που αποπεράτωσε συγκεκριμένες εργασίες στο έργο της Πλατείας Ελευθερίας, τμήμα της βόρειας λωρίδας της Λεωφόρου Στασίνου θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία κίνηση την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 από τις 5:00 μέχρι τις 6:30 το πρωί ( ενάμιση ώρα).

Έχει κριθεί αναγκαίο να εφαρμοστούν νέες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Λεωφόρους Ομήρου, Ευαγόρου για ενάμιση ώρα το πρωί ώστε η μετακίνηση του οχήματος να γίνει με ασφάλεια.

Συγκεκριμένα στις 21 Ιουλίου 2016 από τις 5:00 μέχρι τις 6:30 το πρωί το τμήμα λωρίδας της Λεωφόρου Στασίνου με κατεύθυνση από τη Λεωφόρο Ομήρου προς τη Στασίνου, για 50 μέτρα περίπου θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία. Οι οδηγοί που διακινούνται από τη Λεωφόρο Ομήρου υποχρεωτικά θα κατευθύνονται προς τη Λεωφόρο Ευαγόρου.

Η τροχαία κίνηση στη Λεωφόρο Στασίνου με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Ευαγόρου θα πραγματοποιείται κανονικά. Στα επηρεαζόμενα σημεία θα τοποθετηθούν καθοδηγητικές πινακίδες και σήματα τροχαίας για τη διευκόλυνση των πεζών και οδηγών.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για τη γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη (ΓΕΠΔ) στο τηλ. 22797007 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση citizenservice@nicosiamunicipality.org.cy