Χαμός σε υπεραγορά στη Λευκωσία - Άγριο ξύλο ακόμα και σε γυναίκα! (photo)

Χαμός σε υπεραγορά στη Λευκωσία - Άγριο ξύλο ακόμα και σε γυναίκα! (photo)

O κακός χαμός σε υπεραγορά στη Λευκωσία με μπουνιές και κλωτσιές.

Σύμφωνα με ανάρτηση νεαρής κοπέλας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όλα άρχισαν όταν ένας κύριος πάρκαρε σε θέση αναπήρων χωρίς να έχει σήμα.

Όπως αναφέρει η συγκεκριμένη δημοσίευση στο διαδίκτυο, νεαρός που βρέθηκε εκεί, έσπευσε να κάνει παρατήρηση στον κύριο για το πάρκινγκ με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Η φίλη του νεαρού προσπάθησε να τους χωρίσει όμως δέχθηκε και η ίδια επίθεση από τον συγκεκριμένο κύριο.

Διαβάστε αυτούσιο το σχόλιο της ενώ δείτε πιο κάτω σε φωτογραφία την ανάρτηση:

«Παρκάρουμε σε μια θέση πάρκιγκ και κατέβηκε το αγόρι μου να πιάσει κάτι. Όταν παρκάραμε είδαμε ενα αυτοκίνητο να παρκάρει στη θέση Αναπήρων χωρίς να έχει σήμα, και να κατεβαινει μια γυναίκα να μπαινει στην υπεραγορά, και στο αυτοκίνητο να μένουν 2 μικρά παιδάκια 3-4 χρονών και ο άντρας της. Τελειώνει το αγόρι μου τα ψωνια, και πηγαίνει στο κύριο ο οποίος έκοβε βόλτες γυρω απο το αυτοκίνητο του μέχρι να τελειώσει η γυναίκα του, και του λέει ευγενικά οτι η θέση αυτή είναι για άτομα με αναπηρία και πως υπάρχουν τόσες άλλες κενές θέσεις για να παρκάρουμε οι υπόλοιποι. Η απάντηση του; "Φύγε απο δαμέ ρε μαλάκα". Το αγόρι μου ξανά του λέει την ίδια κουβέντα και η απάντηση η ίδια. Μην τα πολυλογώ, πιάστηκαν στα χέρια μπουνιές , κλωτσιές. Βλέπω τη σκηνή απο το αυτοκίνητο και τρέχω να το σταματήσω, δυστυχώς ο "κύριος" δεν ντράπηκε να μου ρίξει κι εμένα 2 μπουνιές. Κανένας απολύτως δεν ήρθε να τους χωρίσει, ουτε καν ο άνθρωπος που απο οσο ξέρω είναι υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία του πάρκινγκ της υπεραγοράς. Οταν επιτέλους χωρίστηκαν ρωτώ τον κυριο πια αναπηρία υπάρχει και μου λέει "Τα μωρά μου εν αναπηρα εν μπορουν να περπατήσουν " . Σημειώστε οτι τα μωρά του κυριου επιεναν ποδα τζιε ποτζι μεσα στο αυτοκίνητο. ΠΟΥ ΕΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ να λαλουν ψέματα οτι τα μωρά εν ανάπηρα για να μεν ταράξουν το αυτοκίνητο;Και του λεω η κάρτα σας που είναι; Και να επιμένει οτι καρτα δεν έχει και οτι τα μωρά εχουν αυτισμό. Στην πολλή ωρα ηρτε η αστυνομία να ηρεμήσει την κατάσταση, δεν ξερω ποιος την ειδοποίησε. Μας ειπε να κανουμε καταγγελία ο ενας στον άλλον αλλα σιγα, τι θα γινόταν στα δικαστήρια; Τίποτα. Ουτε όρεξη έχουμε , ουτε τα λεφτά για δικηγόρους. Οι ερωτήσεις μου αγαπημένοι μου φίλοι είναι οι εξής:

1) Ο υπεύθυνος του πάρκινκ έπρεπε να επεμβει; ή δεν ειναι στα καθήκοντα του;

2) Τα μωρά δεν κατέβηκαν στην υπεραγορά, ο κυριος δικαιουτε να παρκάρει εκει για να περιμένει την γυναικα του;

3) Αν τα μωρα σου έχουν αυτισμό, θεωρείτε αναπηρία; Κάρτα αναπήρων δεν είχε. Εμενα μου ειπε δεν μπορουν να περπατήσουν και της αστυνομικού οτι εχουν αυτισμό.

4) Η υπεραγορά δεν εχει καμια ευθύνη ;

Λυπάμαι αφάνταστα που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στη κοινωνία..

Υ.Γ: Τα νούμερα του εχω τα για καλο τζιε για κακό.»

kataggelia iperagora