Σύλληψη δυο υπόπτων για κλοπή πορτοφολιών – Τους αναγνώρισε φρουρός υπεραγοράς

Σύλληψη δυο υπόπτων για κλοπή πορτοφολιών – Τους αναγνώρισε φρουρός υπεραγοράς

Στη σύλληψη δύο προσώπων, που φαίνεται ότι έκλεβαν πορτοφόλια από τις τσάντες ανυποψίαστων γυναικών σε υπεραγορές, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με σημερινή αστυνομική ανακοίνωση, πρόκειται για μια 27χρονη και ένα 35χρονο, αμφότεροι κάτοικοι Πάφου.

Η σύλληψη των δύο προσώπων έγινε μετά από καταγγελία από κάτοικο Λεμεσού ότι στις 18 Αυγούστου, ενώ βρισκόταν σε υπεραγορά στη Λεμεσό, κλάπηκε από την τσάντα της το πορτοφόλι της.

Οι δύο συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και φωτογραφίες των δύο υπόπτων στάλθηκαν στα καταστήματα της συγκεκριμένης υπεραγοράς σε όλες της πόλεις.

Χθες, φρουρός ασφαλείας της υπεραγοράς στη Λευκωσία είδε και αναγνώρισε τους δύο υπόπτους εντός της υπεραγοράς. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τους δύο υπόπτους.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, εντοπίστηκε στην κατοχή των δύο υπόπτων χρηματικό ποσό των €1.106,95, καθώς και 93 δολάρια Αμερικής.

Ανακρινόμενοι, οι δύο συλληφθέντες φέρονται να ομολόγησαν τη διάπραξη ακόμα μίας παρόμοιας υπόθεσης, σε υπεραγορά της Λάρνακας, όπου κλάπηκε πορτοφόλι γυναίκας κατοίκου Λάρνακας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.