Όργια σε γκαράζ στην Παλλουριώτισσα - Έτσι «ψώνιζαν» πελάτες ιερόδουλες - Από €20 ξεκινούσε η ταρίφα

Όργια σε γκαράζ στην Παλλουριώτισσα - Έτσι «ψώνιζαν» πελάτες ιερόδουλες - Από €20 ξεκινούσε η ταρίφα

Κύκλωμα Ρουμάνων που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά συμπατριώτισσές τους ξήλωσε όπως πιστεύει η Αστυνομία, μετά τη σύλληψη τεσσάρων προσώπων, ενώ μια γυναίκα αναγνωρίστηκε ως πιθανό θύμα εμπορίας.

Σε χθεσινοβραδινή επιχείρηση του ΟΠΕ Λευκωσίας σε συνεργασία με το Γραφείο Καταπολέμησης της Εμπορίας Προσώπων στη Λευκωσία, συνελήφθησαν οι τέσσερις Ρουμάνοι για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, εμπορίας προσώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση, μαστροπείας, αποζείν από κέρδη πορνείας, σεξουαλική εκμετάλλευση ενήλικων προσώπων και του περί συγκάλυψης και δήμευσης δημοσίων εσόδων που προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, οι τέσσερις φέρονται να εκμεταλλεύονταν δύο νεαρές από τη Ρουμανία, οι οποίες πωλούσαν σεξουαλικές υπηρεσίες στον δρόμο.

Συγκεκριμένα, στήνονταν σε δρόμο παρά την Παλουριώτισσα έξω από γραφεία πώλησης οχημάτων και «ψώνιζαν» πελάτες, ανάμεσα στους διερχόμενους οδηγούς.

Οι ερωτικές υπηρεσίες προσφέρονταν σε κοντινά γκαράζ μηχανικών που ήταν κλειστά ή σε παράπλευρες οδούς μέσα σε οχήματα. Ανάλογα με τις προσφερόμενες υπηρεσίες ήταν και η ταρίφα που άρχιζε από €20 και έφτανε τα €50.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην Αστυνομία Ρουμάνα μόλις 22 ετών, την οποία εκμεταλλευόταν το σύστημα, όλες τις εισπράξεις τις έπαιρναν οι συμπατριώτες της και δεν της άφηναν τίποτε.

Μάλιστα, ανέφερε και το εξής πρωτοφανές: Ο ένας εξ αυτών τη χρέωνε κάθε βράδυ €70 για τη χρήση του δρόμου, ο οποίος όπως της ανέφερε ήταν δικός του. Αν η αλλοδαπή δεν έβγαζε το πιο πάνω ποσό, τη χρέωνε. Η ίδια κατέθεσε ότι ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα της, όπως έπραξε και η άλλη συμπατριώτισσά της που έφυγε πρόσφατα από την Κύπρο, όμως δεν την άφησαν.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία παρακολουθούσε επί ένα δίμηνο τις δραστηριότητες του κυκλώματος για να διαπιστωθεί ποιοι κρύβονταν από πίσω.

Χθες, οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.

Πηγή: εφ. «Φιλελεύθερος»/Μιχάλης Χατζηβασίλης