Την είδε «ραλλίστας» 39χρονος στη Λευκωσία- «Έσπασε» τα ραντάρ της Αστυνομίας

Την είδε «ραλλίστας» 39χρονος στη Λευκωσία- «Έσπασε» τα ραντάρ της Αστυνομίας

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για πρόληψη και μείωση των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων, καθώς και για πάταξη της οχληρίας, μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Λευκωσίας, διενήργησαν εκστρατεία από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής (15/01), στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας έγιναν 122 καταγγελίες για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και μία καταγγελία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Επίσης, γύρω στις 8.30 μ.μ. το Σάββατο (14/0)1, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 39χρονος, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, με ταχύτητα 211 ΧΑΩ αντί 100 ΧΑΩ.

Ο 39χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Παράλληλα, γύρω στις 11.30 π.μ. την Κυριακή (15/01), μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λευκάρων, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 69χρονος, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, με ταχύτητα 142 ΧΑΩ αντί 100 ΧΑΩ.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε επίσης, ότι ο 69χρονος οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας, χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Ο 69χρονος στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.