Κλείνουν δρόμοι στη Λευκωσία: Μετά τις πλημμύρες και τις καταστροφές άρχισαν οι αποφράξεις φρεατίων

Κλείνουν δρόμοι στη Λευκωσία: Μετά τις πλημμύρες και τις καταστροφές άρχισαν οι αποφράξεις φρεατίων

Σε ανακοίνωση το Τμήμα Δημοσίων Έργων γνωστοποιεί ότι θα κλείσουν δρόμοι για να γίνουν αποφράξεις των φρεατίων σε περιοχές της Λευκωσίας.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση

1. Εργασίες ενίσχυσης συστήματος απορροής ομβρίων υδάτων σε τμήματα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, στην Λευκωσία

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι την περίοδο 20/2/2017 - 10/3/2017, μεταξύ των ωρών 8 π.μ. – 3 μ.μ., εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας, σε τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (παρά το ΚΕΠΑ) και από τις δύο κατευθύνσεις (όχι ταυτόχρονα) θα εκτελούνται εργασίες ενίσχυσης του συστήματος απορροής ομβρίων υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 100μ. περίπου, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Διεξαγωγή εργασιών για σύνδεση οχετών ομβρίων στον Άγιο Ανδρέα, στην Λευκωσία

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 19/2/2017, μεταξύ των ωρών 7 π.μ. – 6 μ.μ., στη συμβολή της Λεωφόρου Λουκή Ακρίτα με την οδό Ευάνθους στον Άγιο Ανδρέα, θα διεξάγονται εργασίες για σύνδεση οχετών ομβρίων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα της Λεωφόρου Λουκή Ακρίτα παρά τη συμβολή της με την οδό Ευάνθους θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση από και προς Λευκωσία θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Ηλιουπόλεως – Αχαιών – Δελφών και αντιστρόφως.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.