«Σφάχτηκαν» στην εκκλησία της Φανερωμένης για τα ζώα: Σάλος με το βίντεο (video)

«Σφάχτηκαν» στην εκκλησία της Φανερωμένης για τα ζώα: Σάλος με το βίντεο (video)

Μια αμφιλεγόμενη διαμαρτυρία που προκάλεσε σάλο έγινε την Κυριακή έξω από την εκκλησία της Φανερωμένης στη Λευκωσία.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του newsbomb.com.cy, πρόκειται για την 4η παγκύπρια διαμαρτυρία για όλα τα ζώα, που έγινε το απόγευμα στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εκδήλωσης στο Facebook:

«Είμαστε η φωνή των ζώων. Θα συναντηθούμε και φέτος όλοι μαζί για να φωνάξουμε ένα βροντερό Οχι στη σκλαβιά των αδελφών μας. Όχι στα σφαγεία, Όχι στα εργαστήρια πειραμάτων, Όχι στα γουναράδικα, Όχι στα τσίρκα, Όχι στους ζωολογικούς κήπους, Όχι στις ταυρομαχίες, Όχι στις σκυλομαχίες... Όχι στην καταπίεση και τη βαναυσότητα! Τα ζώα δεν είναι αντικείμενα. Είναι μοναδικές οντότητες και δεν ανεχόμαστε τον εξεφτελισμό και την ταπείνωσή τους. Οι ψυχές δεν είναι για πούλημα. Η διαμαρτυρία θα έχει τη δομή και το ύφος των προηγουμένων διαμαρτυριών. Δηλαδή θα σταθούμε με πλακάτ, θα εκφωνηθούν κάποια κείμενα και στο τέλος θα κάνουμε πορεία με συνθήματα ξεκινώντας από τη Φανερωμένη προς τη Λήδρας και την Ονασαγόρου και καταλήγοντας στη Φανερωμένη. Είναι πολύ σημαντική η στήριξη των φιλόζωων για να περάσουμε ένα δυνατό μήνυμα».

Στο βίντεο υπάρχουν ανθρώπου στο έδαφος μέσα σε ψεύτικα αίματα ενώ υπήρχαν εικόνες ζώων τοποθετημένες στα κάγκελα της εκκλησίας.

Η διαμαρτυρία προκάλεσε έντονες συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας