ΑΠΑΓΩΓΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Λάθος συναγερμός στα κατεχόμενα; Λάθος πρόσωπο στη φωτογραφία που δημοσίευσαν

ΑΠΑΓΩΓΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Λάθος συναγερμός στα κατεχόμενα; Λάθος πρόσωπο στη φωτογραφία που δημοσίευσαν

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τετράχρονου κοριτσιού που απήχθη από αγνώστους έξω από το νηπιαγωγείο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, την ίδια ώρα, από τα κατεχόμενα μεταδίδεται ότι υπάρχει ισχυρισμός ότι ο πατέρα της τετράχρονης, θεάθηκε στο ψευδοκράτος πριν μερικές ημέρες. Στην ηλεκτρονική της σελίδα η τ/κ εφημερίδα Κίπρις ποστασί αναφέρει ότι και η λεγόμενη Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό της τετράχρονης. Για το συμβάν, αναφέρεται, έχουν ειδοποιηθεί και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Νορβηγίας ενώ υπάρχει ο ισχυρισμός ότι ο πατέρας της μικρής, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται δίπλα από την φωτογραφία της 4χρονης, βρίσκονταν στα κατεχόμενα πριν μερικές ημέρες.

Διαβάστε επίσης: 

ΑΠΑΓΩΓΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στη δημοσιότητα περιγραφή των δραστών- Καταζητείται ο 49χρονος πατέρας

ΑΠΑΓΩΓΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ανακόπηκαν μέχρι τώρα δύο οχήματα- Ένταλμα σύλληψης εναντίον του πατέρα

ΑΠΑΓΩΓΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Επιβεβαίωσε το έγκλημα ο πατέρας- Που αναφέρει ότι βρίσκονται η μητέρα

ΑΠΑΓΩΓΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Μαζί βρίσκονται η 4χρονη με τον πατέρα της σύμφωνα με νορβηγικά μέσα

Ωστόσο, σύμφωνα με τον «Φ», η φωτογραφία του άνδρα που δημοσιεύει η Κίπρις ποστασί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς πρόκειται για τον Έσπεν Λι (Espen Lee) ένα από τα τρία πρόσωπα που είχαν συλληφθεί των Φεβρουάριο του 2016 στην Κύπρο σε σχέση με υπόθεση απόπειρας απαγωγής της μικρής, που στη συνέχεια απελάθηκε από την Κύπρο. Μάλιστα σήμερα η νορβηγική εφημερίδα «Dagbladet» δημοσιεύει συνέντευξη του Έσπεν Λι που δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τι συμβαίνει σήμερα στην Κύπρο.

Σύμφωνα με Τον «Φ», από τα κατεχόμενα, η «αστυνομία» του ψευδοκράτους έχει κινητοποιηθεί και έχουν ληφθεί μέτρα στο παράνομο αεροδρόμιο «Ερτζιάν».
Ελέγχονται όλες οι πτήσεις, ενώ οι πτήσεις που μεσολάβησαν μέχρι να ενημερωθούν τα κατεχόμενα, έχουν ελεγχθεί μέσω καμερών ασφαλείας, χωρίς να διαφανεί κάτι το ύποπτο.

Οι κατοχικές αρχές έχουν ενημερώσει και την Τουρκία ούτως ώστε να υπάρξει έλεγχος και στα εκεί αεροδρόμια.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσιεύσαν στα κατεχόμενα