Συγκλονιστικό ατύχημα στο κλαμπ Zoo άφησε ανάπηρο Κύπριο αλλά δεν του δίνουν ούτε ευρώ αποζημίωση

Συγκλονιστικό ατύχημα στο κλαμπ Zoo άφησε ανάπηρο Κύπριο αλλά δεν του δίνουν ούτε ευρώ αποζημίωση

Ένα συγκλονιστικό ατύχημα στο γνωστό κλαμπ Zoo στη Λευκωσία άφησε ανάπηρο τον Κύπρο Ξενοφώντος αλλά οι υπεύθυνοι δεν πληρώνουν την αποζημίωση.

Σύμφωνα με τον «Π», αδύναμοι να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους εμφανίζονται οι επιχειρηματίες Ντίνος Κλεάνθους και Κώστας Νεοφυτίδης, που κάποτε διηύθυναν το γνωστό κλαμπ Zoo στη Λευκωσία

Διαβάστε επίσης:

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγνοείται 19χρονος Κύπριος- Τα ίχνη του χάθηκαν στα κατεχόμενα- Τι ανέφερε στους δικούς του

ΚΥΠΡΟΣ: Στους δρόμους από σήμερα οι αστυνομικοί στο πλαίσιο εκστρατείας- Δείτε για ποια παράβαση

Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Ως εκ τούτου, ισχυρίζονται πως δεν είναι σε θέση να αποζημιώσουν τον Κύπρο Ξενοφώντος o οποίος στις 16 Μαρτίου του 2003 έπεσε από ύψος 17 μέτρων στο πηγάδι του ανελκυστήρα του Zoo και από τότε ταλαιπωρείται με εγχειρήσεις και θεραπείες έχοντας καταστεί ανίκανος για εργασία λόγω του σοβαρότατου πολυτραυματισμού του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι δύο διευθυντές της, παρά το ότι είναι γνωστό ότι είχαν σημαντική οικονομική επιφάνεια, εμφανίζονται ως πάμπτωχοι με μηδενική προσωπική περιουσία.

Ο Κύπρος Ξενοφώντος, όταν έγινε το ατύχημα, ήταν 26 ετών και σήμερα με 100% αναπηρία δεν είναι σε θέση να εργαστεί. Αναγκάζεται να διαμένει με τους γονείς του με ένα επίδομα αναπηρίας 500 ευρώ μηνιαίως.

Ο Ξενοφώντος είχε πέσει στο πηγάδι του ανελκυστήρα στο κλαμπ Zoo καθώς άνοιξαν οι πόρτες χωρίς όμως να έχει έρθει ο κλωβός. Διαπιστώθηκε ότι οι πόρτες άνοιξαν μόνες τους λόγω ενός μάνταλου το οποίο είχε στραβώσει. Ο Κύπρος Ξενοφώντος προσέφυγε στη δικαιοσύνη απαιτώντας αποζημιώσεις για το ατύχημα.