ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παραλίγο να καούν ζωντανοί δύο άνθρωποι μετά από πυρκαγιά σε εξαώροφη πολυκατοικία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παραλίγο να καούν ζωντανοί δύο άνθρωποι μετά από πυρκαγιά σε εξαώροφη πολυκατοικία

Η ώρα 23:24 τη Δευτέρα (24/07) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα, στο πρώτο όροφο, εξαώροφης πολυκατοικίας στην οδό Πετράκη Γιάλουρου στη Λευκωσία.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Τταντή» με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 23:50.

Δύο ηλικιωμένοι αποπαγιδεύτηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσίας μέσω παραθύρου του διαμερίσματος και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία Ακάμα: Στη δημοσιότητα το όνομα του Ελληνοκύπριου χειριστή του ταχύπλοου – 32χρονη η νεκρή

Η πυρκαγιά ήταν στο δωμάτιο του στεγνωτήριου ρούχων.

Από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές το δωμάτιο στεγνωτηρίου ρούχων με τον εξοπλισμό και περιεχόμενο του. Επηρεάστηκε επίσης και το υπόλοιπο διαμέρισμα από τον καπνό και την θερμότητα.

Η πυρκαγιά περιορίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο χώρο του διαμερίσματος. Δεν επηρεάστηκαν άλλα διαμερίσματα στο πρώτο όροφο αλλά ούτε και οι υπόλοιποι όροφοι.  Δεν χρειάστηκε επίσης να γίνει εκκένωση της πολυκατοικίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου και η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος στη συσκευή στεγνωτηρίου ρούχων.

*Φωτογραφία αρχείου