ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συγκλονίζει η κατάσταση 25χρονου Κύπριου- Δεν ήθελε να αποφυλακιστεί επειδή πεινούσε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συγκλονίζει η κατάσταση 25χρονου Κύπριου- Δεν ήθελε να αποφυλακιστεί επειδή πεινούσε

25χρονος Κύπριος εκλιπαρούσε να μην τον αποφυλακίσουν όταν εξέπνευσε η ποινή του, επειδή στις φυλακές έβρισκε τουλάχιστον ένα πιάτο φαγητό.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη» ο 25χρονος είχε καταδικαστεί στις αρχές του περασμένου Ιουλίου από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε 45 ημέρες φυλάκιση για κατοχή 7,8 γρ. κάνναβης, αδίκημα που διαπράχθηκε το 2015.

Τη Δευτέρα (07/08) ήρθε η ώρα να αποφυλακιστεί, όμως, σύμφωνα το ίδιο δημοσίευμα, ο νεαρός δεν ήθελε να φύγει και παρακαλούσε τους δεσμοφύλακες να τον κρατήσουν στις φυλακές, αναφέροντας ότι εκεί βρήκε φίλους, είχε κάτι να φάει και κάτι να ασχολείται.

Του εξήγησαν πως κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει και έτσι με βαρετή καρδιά ετοίμασε τα πράγματά του για την αναχώρηση. Ωστόσο υπήρξε και αποκορύφωμα σε αυτή την ιστορία, αφού ο 25χρονος πριν φύγει ζήτησε να του επιτραπεί να πάει στο μαγειρείο για να φάει κάτι. Του το επέτρεψαν και ακολούθως αποφυλακίστηκε.

Οι πληροφορίες του «Π» αναφέρουν ότι ο 25χρονος είναι άνεργος και προέρχεται από φτωχή οικογένεια, λόγω δε των κακών οικογενειακών του συνθηκών φοίτησε μόνο μέχρι τη δευτέρα τάξη του γυμνασίου.

Η περίπτωση του 25χρονου επαναφέρει στο προσκήνιο την απουσία κρατικής στήριξης τέτοιων ατόμων όταν αποφυλακίζονται και δεν έχουν πού την κεφαλήν κλίναι.

Διαβάστε επίσης:

Πανικός στη δίκη της Κύπριας που έβαζε ούρα στο νερό συναδέλφων της- Παραλίγο δείρουν δικηγόρο

ΚΥΠΡΟΣ: Αυτοί είναι οι ανώτεροι αστυνομικοί που πήραν προαγωγή- Στα δικαστήρια όσοι έμειναν «απέξω»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην εντατική με εγκαύματα στο 70% του σώματός του ο άντρας μετά την έκρηξη σε διαμέρισμα