ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μητέρα «εισέβαλε» σε σχολείο και καυγάδισε με δασκάλα- «Αγνόησε» τον βήχα της κόρης της

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μητέρα «εισέβαλε» σε σχολείο και καυγάδισε με δασκάλα- «Αγνόησε» τον βήχα της κόρης της

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Α’ Δημοτικό Αγίου Δομετίου με μητέρα να καυγαδίζει άγρια με δασκάλα.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» για σειρά περιστατικών που διαδραματίστηκαν στο Α’ Δημοτικό Αγίου Δομετίου, διερευνά ο επιθεωρητής του υπουργείου Παιδείας, ο οποίος ήδη συντάσσει έκθεση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, φαίνεται ότι δασκάλα αγνόησε το ιατρικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε μαθήτρια, με αποτέλεσμα η εξοργισμένη μητέρα του παιδιού να επισκεφθεί το σχολείο, όπου ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ γονέα και εκπαιδευτικού.

Επιπλέον, γονείς ανέφεραν στον «Φ» μια άλλη περίπτωση, όπου δασκάλα απείλησε επανειλημμένα μαθητή ότι θα διωχθεί από το σχολείο διότι έμπαινε στην τάξη ιδρωμένος. Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα, δύο μαθητές της ίδιας μονάδας με κινητικά προβλήματα αποκλείστηκαν από εκδρομή. Όταν το πρωί της Τετάρτης ο επιθεωρητής επισκέφτηκε το σχολείο, η δασκάλα έπεσε λιπόθυμη και οδηγήθηκε στις πρώτες βοήθειες.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με τον «Φ», το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στην αρχή της εβδομάδας και κατά τη διάρκεια της παράδοσης. Σύμφωνα με ισχυρισμούς, μια μαθήτρια που αντιμετωπίζει προβλήματα άσθματος έπαθε κρίση βήχα στο μάθημα καθώς στη συγκεκριμένη αίθουσα διδασκαλίας το υλικό του πατώματος ερέθιζε τα συμπτώματα της ασθένειάς της.

Η δασκάλα, ακούγοντας το παιδί να βήχει, φαίνεται να αγνόησε το πρόβλημα, ισχυριζόμενη πως πρόκειται για θεατρινισμούς. Ως αποτέλεσμα, η μητέρα της μαθήτριας κατέφθασε στο σχολείο με άγριες διαθέσεις, εισέβαλε στη συνεδρία προσωπικού που βρισκόταν σε εξέλιξη και επιτέθηκε λεκτικά στη δασκάλα, η οποία φαίνεται να έδωσε συνέχεια στη διένεξη, με την κατάσταση να ξεφεύγει από τον έλεγχο.