Το φιλμάκι για τη Λευκωσία που θα γίνει viral- Ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη μικρή Ευρωπαϊκή πόλη (Vid)

Το φιλμάκι για τη Λευκωσία που θα γίνει viral- Ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη μικρή Ευρωπαϊκή πόλη (Vid)

Η Λευκωσία η καλύτερη μικρή Ευρωπαϊκή πόλη.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης έχει μεταβεί στη διεθνή έκθεση MIPIM στις Κάννες, ύστερα από πρόσκληση του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (CIPA).

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως που είναι αφιερωμένη στον τομέα της ανάπτυξης γης και συναφών επιχειρηματικών κλάδων. Την επισκέπτονται επιχειρηματίες επενδύσεων από όλο τον κόσμο και αποτελεί ευκαιρία για προώθηση τοπικών και ιδιωτικών αναπτύξεων καθώς και για επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια και παρουσιάσεις σε επενδυτές και παρόχους επαγγελματικών υπηρεσιών.

Με στόχο την προβολή της Κύπρου ως επενδυτικό προορισμό, ο CIPA έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της χώρας μας στην έκθεση με δικό της περίπτερο (Cyprus Pavilion).

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Κυπριακού περιπτέρου, ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Γιωρκάτζης παρουσίασε χθες 14 Μαρτίου 2018 το στρατηγικό σχέδιο της Λευκωσίας για ανάπτυξη της Πρωτεύουσας, με ειδική αναφορά σε υφιστάμενες και προγραμματισμένες επενδύσεις του Δήμου και του Κράτους, καθώς και στα κίνητρα που προσφέρονται στο Σχέδιο Περιοχής του Κέντρου της Λευκωσίας για ιδιωτικές αναπτύξεις. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης προβλήθηκε σχετικό φιλμάκι για τη Λευκωσία. 

Κατά την παραμονή του στη διεθνή έκθεση MIPIM, ο Δήμαρχος παρέλαβε την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 το βραβείο που έλαβε η Λευκωσία ως η καλύτερη μικρή Ευρωπαϊκή πόλη του μέλλοντος στην κατηγορία Human Capital and Lifestyle σύμφωνα με το περιοδικό fDi’s European Cities and Regions of the Future 2018/2019 και παραχώρησε αριθμό συνεντεύξεων σε διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.