Οργή προκαλεί η δηλητηρίαση pitbull στη Λευκωσία- (Pic)

Οργή προκαλεί η δηλητηρίαση pitbull στη Λευκωσία- (Pic)

Άλλο ένα περιστατικό με νεκρό σκύλο που προκάλει οργή και θυμό παρουσιάστηκε στα social media

 

Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες δηλητηριασμένου pit bull στη Λευκωσία, οι οποίες κάνουν τον γύρο του Facebook τις τελευταίες ώρες.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευση πολίτη σε φιλοζωική ομάδα στο Facebook γίνεται λόγος για σκυλί ράτσας pit bull το οποίο, σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση , βρέθηκε νεκρό από χωρικό σε κάδο απορριμμάτων στο χωριό Πολιτικό στην επαρχία Λευκωσίας.
Ο πολίτης βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ανατριχιαστική εικόνα, αφού το σκυλί, σύμφωνα με τον ίδιο, βρισκόταν σε κατάσταση τυμπανισμού ενώ δεν αποκλείεται ο σκύλος να έχει πέσει θύμα δηλητηριάσεως.
Γεγονός που δείχνει, για ακόμη μια φορά, ότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό όπου η δηλητηρίαση των σκύλων αλλά και των γάτων συνεχίζεται.

Το newsbomb επικοινώνησε με την Αστυνομία προκειμένου να διευκρινίσει εάν έχει γίνει κάποια καταγγελία σχετικά με το θέμα και όπως ενημερωθήκαμε ουδεμία καταγγελία δεν καταγράφηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Παρ'όλα αυτά, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το newsbomb, η Αστυνομία έχει ήδη προβεί σε ενέργειες για να διαφανεί τι ακριβώς συνέβει με το περιστατικό. 

Capture

Πηγή: newsbomb/ γράφει: Μαρία Χαραλάμπους

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο πατώντας εδώ!