Τα έκανε «γυαλιά καρφιά» σε ΚΕΠ - Ζητούσε να εξυπηρετηθεί με πλαστογραφημένη υπογραφή!

Τα έκανε «γυαλιά καρφιά» σε ΚΕΠ - Ζητούσε να εξυπηρετηθεί με πλαστογραφημένη υπογραφή!

Ενα περιστατικό βίας σημειώθηκε χθες (11/10) σε Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, όλα έγιναν χθες το απόγευμα όταν συγκεκριμένο πρόσωπο εισήλθε στο υποκατάστημα ΚΕΠ στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία.

Ο συγκεκριμένος άνδρας επιδίωξε να εκδώσει άδεια οδήγησης για τη γυναίκα του, ωστόσο δεν είχε στην κατοχή του την απαραίτητη εξουσιοδότηση.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, υπάλληλοι του εν λόγω ΚΕΠ τόνισαν στον άνδρα ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν τη διαδικασία χωρίς την απαραίτητη εξουσιοδότηση της συζύγου του.

Ο άνδρας άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εξήλθε του υποκαταστήματος και επανήλθε ελάχιστα λεπτά μετά, έχοντας στα χέρια του πλέον εξουσιοδότηση που έφερε την υπογραφή της συζύγου του.

Ωστόσο οι υπάλληλοι όταν εξέτασαν την υπογραφή διαπίστωσαν ότι δεν ταιριάζει με τη γνήσια υπογραφή της συζύγου του. Έτσι επανέλαβαν στο συγκεκριμένο πρόσωπο ότι η διαδικασία και πάλι δεν μπορεί να προχωρήσει.

Ακολούθησε μεγάλη ένταση, με τον άνδρα να βγαίνει εκτός εαυτού. Αντέδρασε έντονα με φωνές ενώ δε δίστασε να κτυπήσει με τα χέρια του πλαστικό προστατευτικό που υπήρχε στο ταμείο που εξυπηρετείτο.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο άνδρας τραυματίστηκε από τις γροθιές που έδωσε στο πλαστικό.

Σήμερα το πρωί οι λειτουργοί του ΚΕΠ στη λεωφόρο Μακαρίου προχώρησαν σε μονόωρη στάση εργασίας από τις 08:00 μέχρι τις 09:00 το πρωί, διαμαρτυρόμενοι για τα ελλειπή μέτρα ασφάλειας στα ΚΕΠ.

ΠΗΓΗ ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε επίσης

Σύνδεσμος Καταναλωτών: Πολλές παραβάσεις στα κυλικεία των σχολείων

Συνελήφθη αλλοδαπός για υπόθεση απαγωγής και ληστείας στη Λάρνακα