Καταιγιστικές εξελίξεις: Αστυνομικοί και οδηγός πρώην υπουργού στο κύκλωμα εμπορίας γυναικών

Καταιγιστικές εξελίξεις: Αστυνομικοί και οδηγός πρώην υπουργού στο κύκλωμα εμπορίας γυναικών

Σάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τους «πρωταγωνιστές» του κυκλώματος εμπορίας γυναικών σε μπιραρία στην Λευκωσία, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο απίστευτο περιστατικό φέρονται ως εμπλεκόμενα και μέλη της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Sigmalive.com, εκτός από τον οδηγό αστυνομικό ο οποίος εκτελούσε χρέη οδηγού του Γενικού Εισαγγελέα, στο κύκλωμα φέρεται να εμπλέκεται και οδηγός πρώην υπουργού της κυβέρνησης ο οποίος, όπως αναφέρουν πληροφορίες, μετατέθηκε στην συνέχεια στην ΚΥΠ ενώ τώρα υπηρετεί στην ΑΔΕ Λάρνακας.

Σημειώνεται πως όλοι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί στην υπόθεση έχουν ήδη τεθεί στη διαθεσιμότητα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, στο αρχηγείο της Κυπριακής Αστυνομίας υπάρχει έκδηλος προβληματισμός για τη συχνότητα που παρατηρείται στην εμπλοκή μελών της σε διάφορα αδικήματα.

Την ίδια στιγμή, τόσο οι δύο αστυνομικοί όσο και ο ιδιοκτήτης της μπιραρίας αφέθηκαν ελεύθεροι αργά το απόγευμα μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες θα καταχωρηθεί υπόθεση εναντίων όλων των εμπλεκομένων. Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα που αφορούν εμπορία προσώπων, δωροδοκία και διαφθορά.

«Το διαχρονικό πρόβλημα της διαφθοράς αντιμετωπίζεται για πρώτη φορά αποτελεσματικά δηλώνει η Αστυνομία», δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: Παγκόσμιο σοκ για το μαρτυρικό θάνατο των 11 ανθρώπων που κάηκαν ζωντανοί