«Μύλος» με το παράνομο υποστατικό: Παραβίασαν ξανά το νόμο και βρέθηκαν με χειροπέδες

«Μύλος» με το παράνομο υποστατικό: Παραβίασαν ξανά το νόμο και βρέθηκαν με χειροπέδες

Για δεύτερη συνεχή μέρα οι υπεύθυνοι υποστατικού στη Λευκωσία το άνοιξαν για λειτουργία, παραβιάζοντας δικαστικό διάταγμα που είχε εκδοθεί την Παρασκευή. Για την υπόθεση έγιναν και νέες συλλήψεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στις 17:00 το Σάββατο (14/10/2018), μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έλεγχο στο υποστατικό, το οποίο εντόπισαν να βρίσκεται σε λειτουργία, κατά παράβαση δικαστικού διατάγματος, το οποίο είχε εκδοθεί την περασμένη Παρασκευή και προνοούσε την αναστολής της λειτουργίας του.

Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν στο υποστατικό ο 29χρονος συνιδιοκτήτης του, καθώς και άλλα πέντε πρόσωπα ηλικίας 29, 33, 35, 19 και 27 χρόνων τα οποία και συνελήφθησαν.

Ο 33χρονος, ο 35χρονος και ο 29χρονος κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι γύρω στις 11 χθες το βράδυ. Ελεύθεροι αφέθηκαν επίσης ο 19χρονος και ο 27χρονος, αφού εναντίον τους δεν διαπιστώθηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ο 29χρονος συνιδιοκτήτης του υποστατικού τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι στο υποστατικό είχε επίσης διεξαχθεί έλεγχος από μέλη της Αστυνομίας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μετά από πληροφορία ότι βρισκόταν σε λειτουργία, κατά παράβαση δικαστικού διατάγματος.

Κατά τον έλεγχο το βράδυ της Παρασκευής, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το υποστατικό να βρίσκεται σε λειτουργία και να εξυπηρετεί περίπου 20 πρόσωπα. Μετά την παρέμβαση της Αστυνομίας, το υποστατικό έκλεισε και ο διευθυντής του συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ οι παρευρισκόμενοι, κλήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό για κατάθεση.

Με το πέρας των εξετάσεων, γύρω στις 06:55 χθες το πρωί, ο ιδιοκτήτης του υποστατικού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα υπό εξέταση αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί σε κατοπινό στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: