Ποιος είναι ο Νίκος Ροδοθέου

Ποιος είναι ο Νίκος Ροδοθέου

Ο σκληρός σαν άνθρωπος αλλά πιστός φίλος - Το προφίλ του - Νέες δηλώσεις στο NewsBomb από το θύμα της δολοφονικής απόπειρας

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

«Έμαθα για τις τρεις συλλήψεις και το διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών που εκδόθηκε σε βάρος των τριών και αναμένω τι θα γίνει. Εγώ είμαι στο εξωτερικό αφού είχα προγραμματισμένο ταξίδι». Το θύμα της απόπειρας δολοφονίας την περασμένη Δευτέρα το βράδυ Νίκος Ροδοθέου μίλησε στο Νewsbomb δυο ημέρες μετά το συμβάν και μετά τις τρεις συλλήψεις για την υπόθεση.

Η ιστοσελίδα μας παρουσιάζει το προφίλ του 57χρονου επιχειρηματία ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο επίδοξων δολοφόνων, αλλά και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο Νίκος Ροδοθέου ασχολείται με επιχειρήσεις εστίασης. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί το εστιατόριο του σωματείου Διγενής Ακρίτας Μόρφου. Παράλληλα, ο Ροδοθέου ασχολείτο στο παρελθόν με το Μπίγκο Εθνικός Άσσιας στο κέντρο της Λευκωσίας ως συνέταιρος, αλλά σταδιακά αποχώρησε.

Στην πιάτσα σκληρός 

Ο Νίκος Ροδοθέου θεωρείται στην πιάτσα σκληρός, αλλά δεν απασχόλησε την κοινή γνώμη παρά μόνο για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Μετά τη δολοφονία του αδελφού του Άντρου τον Απρίλιο του 2017 φέρεται να ανέλαβε τις επιχειρήσεις του αδελφού του, αλλά σταδιακά αποτραβήχτηκε.

Ο Ροδοθέου θεωρείται σύμφωνα με άτομα που τον γνωρίζουν καλά ως πολύ καλός στην παρέα και κατά καιρούς δεξιώθηκε τους φίλους του στην ταβέρνα του Διγενή. Μάλιστα, η τελευταία συνάντηση έγινε λίγες ημέρες πριν από το συμβάν.

pirovolismos

Ο ίδιος τόσο μέσω προχθεσινών δηλώσεων του στo Newsbomb όσο και χθεσινών αναφορών στο Δικαστήριο δήλωσε ότι δεν έχει διαφορές με κανένα. Ωστόσο, πηγές έκαναν λόγο ότι ο επιχειρηματίας στο παρελθόν είχε προστριβές με συγκεκριμένο πρόσωπο.

Πληροφορίες της NewsBomb κάνουν αναφορά στο γεγονός ότι η επίθεση κατά του Νίκου Ροδοθέου αποτελεί συνέχεια της πρόσφατης επίθεσης κατά του υπαλλήλου του καταδικασθέντα για τον τετραπλό φόνο στην Αγία Νάπα Gary Χριστοδούλου.