Παρήγγειλε γύρο και κατέληξε στο νοσοκομείο - Τι βρήκαν οι γιατροί στον λαιμό της! (Φωτος)

Παρήγγειλε γύρο και κατέληξε στο νοσοκομείο - Τι βρήκαν οι γιατροί στον λαιμό της! (Φωτος)

Άφωνοι οι γιατροί με αυτό που βρήκαν στον λαιμό της

Άντρη Θρασυβούλου

Άφωνοι έμειναν οι γιατροί στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όταν εξέτασαν τον λαιμό της 22χρονης αναγνώστριας μας. Κι' αυτό γιατί εντόπισαν ένα... μεταλλικό σύρμα συρραπτικού το οποίο είχε σφηνώσει στις αμυγδαλές της!

Όπως αναφέρει η ίδια στο Newsbomb, προτού καταλήξει στις Πρώτες Βοήθειες, είχε φάει γύρο που είχε παραγγείλει από φαστφουντάδικο. Μετά την κατανάλωση του φαγητού ξεκίνησε να έχει ενοχλήσεις στον λαιμό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από Jukebox μέχρι ταριχευμένος αετός στις αποσκευές ταξιδιωτών (Φωτος)

Όταν αυτό συνεχίστηκε για ώρες, είπε στους γονείς της να κοιτάξουν στον λαιμό της γιατί ένιωθε έντονη ενόχληση. Όταν αυτοί το έκαναν, διαπίστωσαν ότι υπήρχε στον λαιμό κάποιο αντικείμενο το οποίο γυάλιζε. 

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί έπειτα από τις σχετικές εξετάσεις και ακτινογραφίες, κατάφεραν με ειδικό εργαλείο να αφαιρέσουν το αντικείμενο από τις αμυγδαλές της, χωρίς να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

συ

syndetiras

Όπως της είπαν, ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της καθώς το αντικείμενο είχε σφηνώσει στις αμυγδαλές και δεν κατέληξε σε άλλο μέρος του σώματος της. Η ίδια σκέφτεται το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του φαστφουντάδικου.