Υπόθεση Ουζόχο: Δυο οι δρόμοι για τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ανόρθωσης

Υπόθεση Ουζόχο: Δυο οι δρόμοι για τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ανόρθωσης

Ολοκληρώνεται το διάταγμα κράτησής του

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά στην υπόθεση κράτησης του αναπληρωτή προέδρου της Ανορθώσεως δρα Κυριακού Γιάγκου ο οποίος κρατείται ως ύποπτος για την υπόθεση έκδοσης δελτίου υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Το διάταγμα κράτησης του γιατρού ολοκληρώνεται το πρωί της Τρίτης και τότε θα αποφασιστεί κατά πόσον θα οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστήριο για ανανέωση του διατάγματος ή εάν θα αφεθεί ελεύθερος.

Προς το παρόν, η Αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος και δεν ανακοινώνει οτιδήποτε σε σχέση με την υπόθεση. Από το Αρχηγείο βγαίνει όμως ότι οι ανακρίσεις συνεχίζονται. Δεν αποκλείεται πάντως εάν ο Γιάγκου αφεθεί ελεύθερος να κατηγορηθεί για τα αδικήματα που διερευνούνται εναντίον του δηλαδή: Πλαστογραφία, Κυκλοφορία Πλαστού Εγγράφου και Απόσπαση εγγράφου με πλαστά στοιχεία.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Ουζόχο: Στην αντεπίθεση η Ανόρθωση - Τι θα καταγγείλει

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών ημερών πέρασαν από το ΤΑΕ Αρχηγείου τόσο ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή και άλλα πρόσωπα. Η φήμη που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα ότι έδωσε κατάθεση ο ατζέντης του Ουζόχο στην Κύπρο αλλά δεν υπήρξε επιβεβαίωση από καμιά πλευρά.