Υπόθεση Ουζόχο: Τι θα κρίνει την πορεία των αστυνομικών ερευνών

 Υπόθεση Ουζόχο: Τι θα κρίνει  την πορεία των αστυνομικών ερευνών

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Η αξιολόγηση των καταθέσεων θα διαμορφώσει τα δεδομένα με τις αστυνομικές ανακρίσεις όσον αφορά στην υπόθεση του δελτίου υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο. Με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης δρ Κυριακός Γιάγκου ο οποίος κρατείτο ως ύποπτος από το περασμένο Σάββατο αναμένεται να αφεθεί μέσα στις επόμενες ώρες ελεύθερος.

Οι άλλοι δυο συλληφθέντες ηλικίας 36 ετών, γυναίκα από τη Λευκωσία και 41χρονος ενδέχεται να μην παρουσιαστούν στο Δικαστήριο, αφού όμως προηγουμένως εξεταστούν όλες οι πτυχές γύρω από την πιθανή εμπλοκή τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Η σύλληψή τους ήταν αποτέλεσμα των ανακρίσεων των τριών τελευταίων ημερών και στη βάση σύγκρισης των ισχυρισμών τους με αυτούς που έδωσε ο δρ Κυριακός Γιάγκου. Σε βάρος των δύο υπόπτων διερευνάται υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία (σ.σ. και σε αστυνομικές έρευνες).

Διαβάστε επίσης:Ραγδαίες εξελίξεις - Σύλληψη γυναίκας για την υπόθεση Ουζόχo

Την ώρα που κορυφώνονται οι αστυνομικές έρευνες, η δικαστική επιτροπή της ΚΟΠ θα εξετάσει την Τετάρτη την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση.