Τζιωνής για διπλό φονικό: «Θέλημα Θεού ο φόνος»

Τζιωνής για διπλό φονικό: «Θέλημα Θεού ο φόνος»

Αποκαλύψεις μέσα από την κατάθεση του Λ. Σολωμού

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

«Θέλημα Θεού ήταν ο φόνος» φέρεται να είπε ο βασικός κατηγορούμενος για το διπλό φονικό της 19ης Απριλίου 2018 με θύματα το ζεύγος Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου Λοϊζος Τζιωνής στον ετεροθαλή αδελφό επίσης κατηγορούμενο Λευτέρη Σολωμού.Η νέα αποκάλυψη έγινε την Τρίτη 05 Μαρτίου 2019 στη νέα δικάσιμο για την υπόθεση από τον ανακριτή του ΤΑΕ Λευκωσίας Μιχαήλ - Άγγελο Αρναούτη ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάθεση που έδωσε ο Σολωμού στην Αστυνομία.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Ο κ. Αρναούτης είπε ακόμα ότι ο Σολωμού ισχυρίστηκε μέσω της κατάθεσής του ότι ο Τζιωνής του είπε: «Θεωρώ τον αδελφό μου αρρωστημένο άνθρωπο και θέλω να πληρώσει».

Ο αστυφύλακας αναφέρθηκε στις καταθέσεις του Λευτέρη Σολωμού αναφέροντας ότι ο Τζιωνής τού μίλησε για το σπίτι που έγινε ο φόνος με τα εξής λόγια: Το σπίτι είναι γεμάτο γουρούνια».

Ο Σολωμού σύμφωνα με τον ανακριτή, είπε ότι το βράδυ του φόνου είδε για πρώτη φορά τον τέταρτο κατηγορούμενο Μάριο Χατζηξενοφώντος ενώ ο δικηγόρος του Τζιωνή υπέβαλε νέα ένσταση λέγοντας ότι δεν του παρουσιάστηκαν διατάγματα μεταθανάτιας εξέτασης του ζευγαριού.

Δαβάστε επίσης: Δεν πέρασε ο κίνδυνος - Τρεις ακόμα νεκροί από την Γρίπη Α'

Στην προηγούμενη δικάσιμο η δεύτερη κατηγορούμενη Σάρα Σιάμς καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για υπόθεση ληστείας αφού αναστάληκαν όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες.