Έτρεχαν πρωί - πρωί στον αυτοκινητόδρομο με 185 χλμ.

Έτρεχαν πρωί - πρωί στον αυτοκινητόδρομο με 185 χλμ.

Χειροπέδες σε 19χρονο και 26χρονο

Δύο οδηγούς, που κινούνταν με τα οχήματά τους με υπερβολική ταχύτητα, συνέλαβαν σήμερα το πρωί τα μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας. Οι δύο συλλήψεις διενεργήθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά τον Ψεματισμένο, με διαφορά μόλις μίας ώρας η μία από την άλλη.

Διαβάστε επίσης: Πότε κατέρχονται σε απεργία η Παγκύπρια Ομοσπονδία Αστικών Ταξί

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.50π.μ., τα μέλη της Τροχαίας, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στο συγκεκριμένο δρόμο με κατεύθυνση τη Λεμεσό, εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο να κινείτο με ταχύτητα 185 χιλιομέτρων την ώρα, αντί 100ΧΑΩ. Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 19χρονος.

Μία ώρα μετά, τα μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος στον ίδιο αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία, το οποίο εντοπίστηκε να κινείται με ταχύτητα 180 χιλιομέτρων την ώρα, αντί 100 ΧΑΩ.

Οι δύο οδηγοί αφού συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Να μειωθεί ότι η υπερβολική ταχύτητα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρώτες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων στον τόπο μας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου διερευνά τις δύο υποθέσεις.