Διπλό φονικό: Έκαναν «μαύρο στο ξύλο» το Λ. Σολωμού στις Φυλακές - Τι ζητεί η δικηγόρος του

Διπλό φονικό: Έκαναν «μαύρο στο ξύλο» το Λ. Σολωμού στις Φυλακές - Τι ζητεί η δικηγόρος του

Οι ισχυρισμοί του

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Eπιστολή στη διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών ζητώντας την άμεση διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν στον ξυλοδαρμό του πελάτη της κατηγορούμενου στη δίκη για το διπλό φονικό του Στροβόλου Λευτέρη Σολωμού θα στείλει την Τρίτη η δικηγόρος του Μιράντα Αγγελίδη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Ο Σολωμού, ετεροθαλής αδελφός του Λοϊζου Τζιωνή, παρουσιάστηκε το πρωί στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο που εκδικάζει την υπόθεση στη Λευκωσία με μαυρισμένο μάτι, σπασμένα δάχτυλα και μύτη. Με βάση τους ισχυρισμούς της δικηγόρου του ο Σολωμού αποτέλεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα πέντε ατόμων πιθανόν το Σαββατοκύριακο. Με βάση τους ισχυρισμούς, ο ξυλοδαρμός έγινε στο κελί του.


Ο Σολωμού κρατείται στην πτέρυγα 5 των υποδίκων στις Κεντρικές Φυλακές, ενώ στην ίδια πτέρυγα κρατείται και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση Μάριος Χατζηξενοφώντος. Πληροφορίες φέρουν τον Χατζηξενοφώντος να βρίσκεται στο κελί την ώρα του ξυλοδαρμού.

Όπως πληροφορείται το «Νewsbomb» o Σολωμού ζήτησε πρόσφατα να απομακρυνθεί από το κελί του Χατζηξενοφώντος και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την Παρασκευή το αίτημά του εγκρίθηκε προφορικά.