Οδηγοί προσοχή! Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Οδηγοί προσοχή! Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Το κοινό καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό

Εργασίες ασφαλτικών σφραγιστικών επιδιορθώσεων στο οδόστρωμα θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, στο τμήμα Χοιροκοιτίας - κόμβο Ζυγίου από αύριο 17/4/2019 μέχρι την Παρασκευή 19/4/2019, μεταξύ των ωρών 9:00-15:00.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή φορτηγού στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Αγίας Νάπας (Φωτος)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, του Τμήματος Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, σε μήκος μέχρι 200μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους, καταλήγει η ανακοίνωση.