Φόνος Μιτσερού: Συνεχίζεται το θρίλερ - Στο δικαστήριο σήμερα οι δύο συλληφθέντες

Φόνος Μιτσερού: Συνεχίζεται το θρίλερ - Στο δικαστήριο σήμερα οι δύο συλληφθέντες

Για τον φόνο έχει συλληφθεί και ο πρώην σύζυγός της

Στο Δικαστήριο θα οδηγηθούν σήμερα το πρωί τα δύο πρόσωπα που συνελήφθησαν χθες βράδυ για τον φόνο της Marry Rose Tiburcio. Σύμφωνα με μαρτυρία, η ατύχη γυναίκα θα διανυκτέρευε στο σπίτι τους ενός το βράδυ πριν από την εξαφάνιση της μαζί με την 6χρονη κόρη της.

Διαβάστε επίσης: Φόνος Μιτσερό - Χειροπέδες σε δύο άνδρες

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, πρόκειται για δύο πρόσωπα ηλικίας 35 και 30 χρόνων, τα οποία συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης, απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό του και απαγωγής με σκοπό το φόνο εκ προμελέτης.

Υπενθυμίζεται ότι η νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σε φρεάτιο μεταλλείου, μετά από πληροφορία η οποία λήφθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 15:20 της περασμένης Κυριακής 14 Απριλίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο, όπου με τη συμβολή μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ, έγινε κατορθωτή η ανάσυρση του πτώματος από το εν λόγω φρεάτιο.

Οι 35χρονος και 30χρονος τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί, βάσει δικαστικού εντάλματος, την περασμένη Τρίτη, άλλο ένα πρόσωπο ηλικίας 33χρόνων, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση, βάσει δικαστικού διατάγματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ