Ξανά στο Δικαστήριο ο «Ορέστης» για τρίτη δολοφονία

Ξανά στο Δικαστήριο ο «Ορέστης» για τρίτη δολοφονία

Ξανά έρευνες στο φρεάτιο Μιτσερού με νέα κάμερα ακόμα πιο μικρή

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 35χρονος ύποπτος για τους φόνους των δυο γυναικών τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε φρεάτιο στο Μιτσερό, ο οποίος επανασυνελήφθηκε χθες το απόγευμα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος για νέα υπόθεση απαγωγής και φόνου.

Διαβάστε επίσης: Φόνοι Μιτσερό: To Yπ. Δικαιοσύνης ίσως ορίσει ερευνώντα λειτουργό

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του 35χρονου εκδόθηκε έπειτα από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό τον φόνο. Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν πως η μαρτυρία αυτή προέκυψε μέσα από την ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Σήμερα το πρωί αναμένεται να επαναρχίσουν οι έρευνες στο φρεάτιο στο Μιτσερό όπου μέχρι στιγμής οι αρχές δηλώνουν ότι δεν έχει βρεθεί οτιδήποτε. Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσία Μάρκος Τράγκολας δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των χθεσινών ερευνών πως δεν έχει ερευνηθεί χώρος δέκα μέτρων στο βυθό στην ανατολική πλευρά του φρεατίου.

Σημείωσε ότι «με βάση την έρευνα, που έγινε στο 95% του φρεατίου, δεν έχει ανευρεθεί τίποτα που να κινεί υποψίες και το περιεχόμενο της εικόνας που είχαμε ήταν καθαρό».

Είπε πως σήμερα θα χρησιμοποιηθεί μια νέα κάμερα ακόμα πιο μικρή, "η οποία θα μας οδηγήσει στα υπόλοιπα δέκα μέτρα, ούτως ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ελέγχθηκε το 100% του φρεατίου».

Πηγή: ΚΥΠΕ