Η προσοχή στην Κόκκινη Λίμνη για το δεύτερο αντικείμενο

Η προσοχή στην Κόκκινη Λίμνη για το δεύτερο αντικείμενο

Στα ύψη η αγωνία για το δεύτερο αντικείμενο και τις σημερινές έρευνες

Σε εξέλιξη βρίσκονται και σήμερα έρευνες για εντοπισμό των σορών των αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών που φέρεται να δολοφόνησε ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος τελεί υπό κράτηση.

Διαβάστε επίσης: Εντοπίστηκε αντικείμενο στην Κόκκινη Λίμνη - Θα δουν οι ειδικοί της Scotland Yard τον «Ορέστη»;

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, όπου χθες το απόγευμα εντοπίστηκε ένα αντικείμενο, το οποίο εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι τσιμεντομπλόκ, ενώ δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο στο σημείο να βρίσκεται και η δεύτερη ταξιδιωτική βαλίτσα που αναζητείται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Υπενθυμίζεται ότι από τη συγκεκριμένη λίμνη έχει ήδη ανασυρθεί μια ταξιδιωτική βαλίτσα εντός της οποίας βρισκόταν μια σορός ενήλικης γυναίκας, σε προχωρημένη αποσύνθεση, και ένα τσιμεντομπλοκ.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως έγινε σηματοδότηση του σημείου όπου εντοπίστηκε το αντικείμενο και σήμερα θα γίνουν προσπάθειες για να ανασυρθεί με τη βοήθεια δύτη εξοπλισμένου με σκάφανδρο.

Στη σκηνή έχει μεταφερθεί και μια ειδική μεταλλική κατασκευή που ομοιάζει με κλουβί, η οποία αναμένεται ότι θα χρησιμοποιηθεί στην επιχείρηση ανάσυρσης του αντικειμένου από τη λίμνη.

Σημειώνεται ότι από το ερχόμενο Σάββατο οι έρευνες τόσο στη Κόκκινη λίμνη όσο και στη στη λίμνη "Μεμί" στο Ξυλιάτο θα συνεχιστούν με τη χρήση συστήματος σόναρ.

Πηγή: ΚΥΠΕ