Κορυφώνεται η αγωνία για την τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη

Κορυφώνεται η αγωνία για την τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη

Οι έρευνες στη λίμνη του θανάτου συνεχίζονται

Συνεχίζονται σήμερα το πρωί, στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό, οι έρευνες με το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ και την ρομποτική κάμερα, αφού χθες ανασύρθηκε από τη λίμνη και η δεύτερη από τις τρεις βαλίτσες, που περιείχε ακόμα ένα από τα θύματά του του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Διαβάστε επίσης: «Κόκκινη» Λίμνη: Όλα δείχνουν ότι στη βαλίτσα του θανάτου βρέθηκε η σορός της οκτάχρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σημερινές έρευνες θα ξεκινήσουν στις 08:30, με στόχο να εντοπιστεί και η τρίτη βαλίτσα, που ο καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος φέρεται να τοποθέτησε και να πέταξε στη λίμνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Η ανθρώπινη σορός, που εντοπίστηκε χθες, στη δεύτερη ταξιδιωτική βαλίτσα ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η σορός που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε ανήκει σε παιδί.

Η αυτοψία και η δικανική διαδικασία επί της σορού που ανασύρθηκε από την κόκκινη λίμνη, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17.00 χθες, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, όπου σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή και οι λοιπές επιστημονικές εξετάσεις.

Οι έρευνες στη λίμνη θα συνεχιστούν σήμερα για τον εντοπισμό και της τρίτης βαλίτσας, που σύμφωνα με την ομολογία του φερόμενου δράστη, περιέχει ένα ακόμα από τα θύματα του.

Πηγή: ΚΥΠΕ