Το μυστήριο & τα σενάρια για τα σφουγγάρια στην Κόκκινη Λίμνη - Τι σχέση μπορεί να έχει ο «Ορέστης»

Το μυστήριο & τα σενάρια για τα σφουγγάρια στην Κόκκινη Λίμνη - Τι σχέση μπορεί να έχει ο «Ορέστης»

Έχουν σχέση τα σφουγγάρια με τον Ορέστη;

Δεν υπάρχει κάτι νεότερο ακόμα για τα σφουγγάρια που ανασύρθηκαν από την Κόκκινη Λίμνη την Τετάρτη δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης το μεσημέρι της Πέμπτης. Τα οποιαδήποτε ευρήματα εξετάζονται ανέφερε.

Διαβάσε επίσης: Αυτό είναι το αντικείμενο που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη (Φώτος)

Παραμένει ως εκ τούτου το μυστήριο με τα αντικείμενα που ανασύρθηκαν από τον δύτη από την Κόκκινη Λίμνη. Τι γύρευαν μέσα στη Λίμνη σφουγγάρια και ξύλα δεμένα σε χαλί;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Είναι πολύ λογικά μάλλον τα σενάρια που ήδη κυκλοφορούν και θέλουν τα αντικείμενα να έχουν σχέση με τον "Ορέστη" και τις δολοφονίες που διέπραξε.

Έκανε δοκιμή;

Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορεί είναι ο 35χρονος Αξιωματικός να χρησιμοποίησε τα σφουγγάρια και το ξύλο σαν δοκιμή για να διαπιστώσει κατά πόσο θα βυθίζονταν στην Λίμνη για να ρίξει ακολούθως εκεί τα θύματα του.

Ένα δεύτερο σενάριο, είναι τα σφουγγάρια και το χαλί/ύφασμα να έχουν κάποια σχέση με τις δολοφονίες και να ήθελε ο 35χρονος να εξαφανίσει πιθανά ίχνη.

Τα αντικείμενα στάληκαν για επιστημονικές εξετάσεις και είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα για τα… μυστήρια αντικείμενα.