Βρέθηκε το όχημα του 35χρονου και τεκμήρια «φωτιά» - Άλλες 8 ημέρες υπό κράτηση

Βρέθηκε το όχημα του 35χρονου και τεκμήρια «φωτιά» - Άλλες 8 ημέρες υπό κράτηση

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις

Ο 35χρονος ύποπτος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης επτά γυναικών και παιδιών καθώς και σε σχέση με υπόθεση βιασμού 19χρονης οδηγείται εκ νέου σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, στις 10.00, για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του.

Διαβάστε επίσης: Ξανά στο δικαστήριο ο «Ορέστης» - Στην Κύπρο ιατροδικαστής της Scotland Yard

Σημειώνεται ότι ο ύποπτος φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές και σε θεληματική κατάθεση που έδωσε στις 25/4/2019 τη διάπραξη επτά συνολικά φόνων με θύματα πέντε αλλοδαπές γυναίκες και δύο παιδιά.

Πρόκειται για τη Mary Rose (Φιλιππίνες) και την ανήλικη κόρη της Sierra – Graze, την Arian Palanas (Φιλιππίνες), την Maricar Valdez (Φιλιππίνες), την Livia Florentina (Ρουμανία) και την ανήλικη κόρη της Elena Bunea και Khadha Anu (Νεπάλ). Όλα τα θύματα είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία ως ελλείποντα πρόσωπα εκτός από τη γυναίκα από το Νεπάλ για την οποία είχε γίνει καταγγελία στο γραφείο του λειτουργού μετανάστευσης ότι εγκατέλειψε το χώρο εργασίας της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί πέντε σοροί ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό άλλων δύο θυμάτων στη Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας είχε εγκρίνει την Κυριακή 5 Μαΐου, το αίτημα της Αστυνομίας για περαιτέρω κράτηση του υπόπτου για άλλες οκτώ ημέρες.

* Άλλες 8 μέρες υπό κράτηση ο «Ορέστης»

* Βρέθηκε το όχημα του 35χρονου και ο χώρος που εντοπίστηκαν τα τσιμεντομπλόκ

* Έχουν ληφθεί 450 καταθέσεις, ενώ αναμένονται άλλες 100 

* Ξεκίνησε η δίκη - Χωρίς δικηγόρο

* Έφτασε στο Δικαστήριο ο «Ορέστης»

Πηγή: ΚΥΠΕ