Έκοψαν το γήπεδο από ΑΕΛιστες για τεσσερισήμισι μήνες - Απόφαση

Έκοψαν το γήπεδο από ΑΕΛιστες για τεσσερισήμισι μήνες  - Απόφαση

Πληρώνουν τη συμπεριφορά στον Τελικό Κυπέλλου

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Για τους επόμενους τεσσερισήμισι μήνες δεν θα δουν την αγαπημένη τους ΑΕΛ δυο οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας που «πληρώνουν βαρύ πέλεκυ» για τη συμπεριφορά τους στον Τελικό Κυπέλλου της 22ης Μαϊου 2019 στο Στάδιο ΓΣΠ απέναντι στο ΑΠΟΕΛ.
 
 
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε όπως τα δυο πρόσωπα ηλικίας 52 και 53 ετών θα παρουσιάζονται και θα παραμένουν σε καθορισμένο Αστυνομικό Σταθμό μισή ώρα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα στον οποίο αγωνίζεται η ομάδα της ΑΕΛ και θα παραμένουν εκεί μέχρι και μισή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα. Επίσης, τους επιβλήθηκαν χρηματικές ποινές ύψους 700 ευρώ, στον καθένα, για τα αδικήματα της κατοχής εκρηκτικών υλών χωρίς άδεια, μεταφοράς επιθετικού όπλου σε αθλητικό χώρο και μέθης.
 
Οι δυο καταδικασθέντες αντιμετώπιζαν κατηγορίες παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, μετά τον εντοπισμό καπνογόνων και βεγγαλικού σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος στην περιοχή του σταδίου ΓΣΠ, στη Λευκωσία, λίγο πριν τον τελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου που διεξήχθη το ίδιο βράδυ στο ΓΣΠ.