Κλείνουν δρόμοι στη Λευκωσία - Ο λόγος

Κλείνουν δρόμοι στη Λευκωσία - Ο λόγος

Ταλαιπωρία για τους Λευκωσιάτες

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων ΄Εργων Λευκωσίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, ανακοινώνει ότι, από την Κυριακή 25/8/2019 η ώρα  06:00π.μ. μέχρι τη Δευτέρα 2/9/2019 η ώρα  06:00π.μ., στη Λεωφόρο Γ. Παρασκευαϊδη  (πρώην Ακροπόλεως) στον Στρόβολο στο ύψος της στάσης λεωφορείου έξω από το κατάστημα Marks and Spencer, θα εκτελούνται εργασίες Α.Η.Κ.
 
 
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα της Λεωφόρου, προς Λευκωσία την Κυριακή 25/8/2019 θα είναι κλειστό και στις δύο λωρίδες και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται δια μέσου του πλαγιόδρομου μπροστά από το κατάστημα Marks and Spencer.
 
Από τη Δευτέρα 26/8/2019 μέχρι και την Δευτέρα 2/9/2019 θα είναι κλειστή η μία εκ των δύο λωρίδων και η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά στη μία λωρίδα καθώς και δια μέσου του πλαγιόδρομου μπροστά από το κατάστημα Marks and Spencer.       
 
Επίσης ,ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή 25/8/2019 από η ώρα 6:00π.μ. μέχρι τη Δευτέρα 26/8/2019 ώρα 06:00μ.μ., στη Λεωφόρο Αθαλάσσας στον Στρόβολο στο ύψος του καταστήματος McDonald΄s, θα εκτελούνται εργασίες Α.Η.Κ..
 
 
 
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η μία λωρίδα της Λεωφόρου με κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Γ. Παρασκευαϊδη (πρώην Ακροπόλεως) σε μήκος περίπου 150 μέτρων , θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία θα διεξάγεται δια μέσου της άλλης λωρίδας.
 
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με τις προσωρινές οδικές σημάνσεις και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
 
Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.