Λευκωσία: Ισχυροί ανέμοι - Δέντρο έπεσε στη μέση του δρόμου (Βίντεο)

Λευκωσία: Ισχυροί ανέμοι - Δέντρο έπεσε στη μέση του δρόμου (Βίντεο)

Δείτε το βίντεο

Σφοδροί ανέμοι έπληξαν περιοχές της Λευκωσίας. Μάλιστα, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, στο δρόμο Λόρδου - Βύρωνος δέντρο ξεριζώθηκε και έπεσε μέσα στη μέση του δρόμου.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Δείτε το βίντεο: 

To δελτίο καιρού:

Σχετικά θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα αναµένεται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, µέχρι και την Τετάρτη.

Το απόγευµα παροδικά αυξηµένες, µέσες και ψηλές, νεφώσεις πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και στα δυτικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά και µέχρι ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Απόψε θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο παροδικά αυξηµένες, µέσες και ψηλές, νεφώσεις, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 35 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήµερο για να φτάσει µέχρι την Παρασκευή κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.