Υπόθεση απόπειρας δολοφονίας «Γλύκα»: Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι μέχρι την δίκη

Υπόθεση απόπειρας δολοφονίας «Γλύκα»: Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι μέχρι την δίκη

Την κράτηση των Αλέξη Μαυρομιχάλη και Ντίντι Ρούντολφ μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης αποφάσισε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας,  μετά τη χθεσινή «μάχη» αλληλοκατηγοριών μεταξύ των πλευρών.

Τον λόγο πήρε αρχικά η Δικαστής, παραθέτοντας τα γεγονότα και αναφερόμενη στο αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής για την παραμονή των δύο υπό κράτηση, ενώ απέρριψε το επιχείρημα για πιθανότητα επηρεασμού μαρτύρων από τους δύο. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στις καταθέσεις του «Γλύκα» το 2017 που διαφοροποιούνταν διαρκώς. 

«Κρίνοντας το βάρος», ανέφερε η ίδια, «την δύναμη ή την ισχύ, αντικειμενικά θεωρώ πιθανή καταδίκη των δύο από το μαρτυρικό υλικό», αποφασίζοντας τελικά την κράτηση των δύο αντρών μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Μαυρομιχάλης και Ρούντολφ έχουν παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη στις 5 Μαρτίου, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου για την απόπειρα φόνου εναντίον του 40χρονου Πανίκου Παναγιώτου, άλλως "Γλύκας" η οποία διαπράχθηκε στις 20 Νοεμβρίου του 2017, στους Αγίους Ομολογητές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούντολφ, βρίσκεται ήδη υπόδικος στις Φυλακές, για την απόπειρα φόνου του Νίκου Ροδοθέου.

ΠΗΓΗ alphanews.cyprus

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbomb.com.cy

Διαβάστε επίσης:

Βαρύ πένθος για τον Σάκη Ρουβά

Κοροναϊός: Παραμορφώθηκαν τα πρόσωπα γιατρών και νοσηλευτών

Μακάβριο: Έκλεψαν την τέφρα του παιδιού τους - Κάνουν έκκληση για εντοπισμό της