Σε καραντίνα τρεις γυναίκες στην Κύπρο – Ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού

Σε καραντίνα τρεις γυναίκες στην Κύπρο – Ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού

Τρεις είναι τελικά οι γυναίκες που βρίσκονται σε δωμάτια απομόνωσης σε νοσοκομεία στην Κύπρο, οι οποίες το προηγούμενο διάστημα είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, οι συγκεκριμένες γυναίκες έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού στην Ιταλία. Να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για το ίδιο άτομο που έχει νοσήσει με τον κοροναϊό αλλά διαφορετικά.

Τα τρία άτομα που ταξίδεψαν πρόσφατα στην Ιταλία και είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο περιστατικό εξετάστηκαν και είναι αρνητικά για κοροναιό. Θα παραμείνουν στην απομόνωση για 14 μέρες όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο για προληπτικούς λόγους.

Μόλις αυτό έγινε γνωστό στις αρμόδιες υπηρεσίες ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα και οι γυναίκες τέθηκαν σε απομόνωση ενώ τους έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και αναμένονται σήμερα τα αποτελέσματα για να διαπιστωθεί εάν και αυτές έχουν νοσήσει.

Υπενθυμίζεται ότι χθες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού η μία εκ των τριών γυναικών, η οποία αν και δεν παρουσιάζει οποιοδήποτε συμπτώματα κρατήθηκε προληπτικά μέχρι να συμπληρωθούν οι 14 μέρες που έχει παρατηρηθεί ότι χρειάζεται μέχρι να εμφανίσει κανείς συμπτώματα.