Λευκωσία: Καρτέρι θανάτου για δεύτερη φορά - Γνωστό στις αρχές το θύμα (vid)

Λευκωσία: Καρτέρι θανάτου για δεύτερη φορά - Γνωστό στις αρχές το θύμα (vid)

Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι στον επιχειρηματία Βάσο Ανδρέου άλλως "Billy", σε ένα ακόμη επεισόδιο της βεντέτας που μαίνεται μεταξύ προσώπων του υποκόσμου τα τελευταία χρόνια στην πρωτεύουσα.

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε λίγο πριν από τις οκτώ το πρωί στον δρόμο Παλαιχωριου -Λευκωσίας, με τους επίδοξους δολοφόνους να αδιαφορούν για την τροχαία κίνηση που υπήρχε εκείνη την ώρα.

Ο "Μπίλι" είχε αναχωρήσει με το αυτοκίνητό του, από του σπίτι του στο Καλό Χωρίο Κλήρου και ανέμενε σε αλτ, προκειμένου να εισέλθει στον κύριο δρόμο. Ο δράστης ή οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον Ανδρέου, αφού ακολουθούσε καθημερινά την ίδια διαδρομή για να μεταβεί στα γραφεία της εταιρείας του στην Λευκωσία και τον ανέμεναν στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Από κυνηγετικό όπλο ήταν ο ένας πυροβολισμός που έπληξε το άνω μέρος του παραθύρου του οδηγού. Τα σκάγια έσπασαν το τζάμι του παραθύρου, τραυματίζοντας ελαφρά τον Ανδρέου.

Ο Billy φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει από τους επίδοξους δολοφόνους του, ακολουθώντας αντίθετη πορεία προς το Παλαιχώρι και ακινητοποίησε το όχημα του σε απόσταση 500 μέτρων. Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται ως εκτός κινδύνου.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και της ΥΠΕΓΕ χτενίζουν την περιοχή για τη συλλογή τεκμηρίων.

Πριν από δύο χρόνια, εναντίον του Ανδρέου διαπράχθηκε μια ακόμη απόπειρα με ρουκέτα. Να σημειωθεί ότι το θύμα είχε συλληφθεί στο παρελθόν για διάφορες υποθέσεις, χωρίς ωστόσο να τον βαραίνει οποιαδήποτε καταδίκη.

ΠΗΓΗ alphanews.live