Διπλό φονικό Λευκωσία: Έγκλημα πάθους πίσω από την στυγερή δολοφονία;

Διπλό φονικό Λευκωσία: Έγκλημα πάθους πίσω από την στυγερή δολοφονία;

Σαρωτικές οι έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Λευκωσίας αναφορικά με το έγκλημα που διαπράχθηκε στην παλιά Λευκωσία με θύματα μια 54χρονη και έναν 64χρονο. 

Οι Αρχές "βλέπουν" έγκλημα πάθους πίσω από την στυγερή δολοφονία που διαπράχθηκε την περασμένη Κυριακή στο ισόγειο διαμέρισμα στον αριθμό 12 της οδού Περικλέους. 

Τα τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος βρίσκονται στο "μικροσκόπιο" των Αρχών. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων αναμένεται να ρίξουν φως στις έρευνες. Σημειώνεται ότι η σορός της 46χρονης έφερε πέραν των 25 τραυμάτων και του 64χρονου πέραν των 15

"Η υπόθεση ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Διενεργήθηκαν χθες οι νεκροτομές επί των σορών των δυο θυμάτων. Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος του 64χρονου φαίνεται προκλήθηκε από αυτοχειρία. Ο θάνατος των δυο προσώπων επήλθε από αιμορραγικό σοκ συνεπεία πολλαπλών τραυμάτων από τέμνων όργανο".

Πρόσθεσε ότι συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων για την υπόθεση.

Πάντως η νενομισμένη νεκροτομή ενίσχυσε το επικρατέστερο σενάριο και συγκεκριμένα ότι ο άντρας σκότωσε τη γυναίκα και στην συνεχεία έθεσε τέρμα στη ζωή του. "Φως" στα κίνητρα αλλά και το τι προηγήθηκε πριν το στυγερό έγκλημα αναμένεται να δώσουν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα. Υπενθυμίζεται ότι από τη σκηνή του εγκλήματος εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις δυο μαχαίρια.

πηγη ALPHA