Μυστήριο με το διπλό φονικό στη Λευκωσία

Μυστήριο με το διπλό φονικό στη Λευκωσία

Αστυνομία συνεχίζει να ψάχνει απαντήσεις αναφορικά με τα δύο πρόσωπα, ηλικίας 64 και 46 χρόνων, που εντοπίστηκαν την περασμένη Κυριακή νεκρά, σε διαμέρισμα στην Παλιά Λευκωσία, φέροντας τραύματα από μαχαίρι. 

Με βάση τα ευρήματα των ιατροδικαστών, το επικρατέστερο σενάριο που διερευνά η Αστυνομία είναι ο 64χρονος να δολοφόνησε τη γυναίκα και μετά να έθεσε τέρμα στη ζωή του, ωστόσο μέχρι στιγμής όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά για τους ανακριτές που διερευνούν την υπόθεση.
«Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια», είχε δηλώσει από τη σκηνή του εγκλήματος ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων της Αστυνομίας Δημήτρης Δημητρίου, σημειώνοντας ότι «από τα μέχρι στιγμής υπό διερεύνηση στοιχεία εξετάζεται το ενδεχόμενο δολοφονίας της γυναίκας και από εκεί και πέρα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα».
Είπε, επίσης, ότι ο άνδρας εντοπίστηκε να κείτεται νεκρός στο πάτωμα, κρατώντας στο χέρι ένα μαχαίρι.
Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τόσο το κίνητρο του δράστη όσο και η σχέση μεταξύ των δύο προσώπων.
Από τις νενομισμένες νεκροτομές που διενεργήθηκαν επί των σορών, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας φέρει 16 τραύματα και εκδορές από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος του και ότι ο θάνατος του φαίνεται να προήλθε από αυτοχειρία.

Η γυναίκα φέρει 26 τραύματα και εκδορές από μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματος.

Ο θάνατος και των δύο προσώπων οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ συνεπεία πολλαπλών τραυμάτων από μαχαίρι.