Νεκρό ζευγάρι στη Λευκωσία - Ποιος τελικά τράβηξε την σκανδάλη; - Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα

Νεκρό ζευγάρι στη Λευκωσία - Ποιος τελικά τράβηξε την σκανδάλη; - Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα

Σε εξέλιξη είναι οι εξειδικευμένες εξετάσεις των Αρχών οι οποίες και θα ρίξουν φως στο ποιος πάτησε πρώτος την σκανδάλη στην τραγωδία της Λακατάμειας.

Δυο θύματα και η Αστυνομία απ’ την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι διερευνά υπόθεση φόνου και αυτοχειρίας. Αυτό ωστόσο που δεν έχει διαλευκανθεί μέχρι σήμερα σχεδόν μια βδομάδα μετά, είναι το ποιος πυροβόλησε ποιον και ακολούθως έδωσε τέρμα στην ζωή του.

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση αφού δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσει μέσω των ταυτοποιήσεων γενετικού υλικού η ταυτότητα του δράστη. Εκεί που προφανώς εστιάζουν οι έρευνες είναι στην σκανδάλη και στο αποτύπωμα που υπάρχει εκεί. Σε ευρύτερο πλαίσιο όπως εξηγήθηκε στο SigmaLive από αστυνομικές πηγές δύναται σε μερικές περιπτώσεις η ταυτότητα να μην ξεκαθαρίζει εύκολα λόγω του ότι ίσως το ένα γενετικό υλικό να «σβήνει» το άλλο.

Αυτό πάντως που αναμένουν οι ανακριτές είναι να ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις προκειμένου να ενώσουν όλα τα κομμάτια του πάζλ και να καταλήξουν σε τελικά συμπεράσματα.