Φόνος Καλλιτσιώνη: Τι κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Φόνος Καλλιτσιώνη: Τι κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης οικίας στις Βρυσούλλες κατέγραψε τις κινήσεις τους το βράδυ της δολοφονίας του 29χρονου και σύμφωνα με τους ανακριτές τα δυο πρόσωπα που οδηγήθηκαν χθες ενώπιον δικαιοσύνης συνδέονται με το συμβόλαιο θανάτου.

Οι δυο ύποπτοι, ωστόσο φέρουν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι δεν φαίνεται να συνάδουν με τα όσα καταγράφει το επίμαχο βίντεο.

Συγκεκριμένα, το βίντεο "δείχνει" ότι στις 20:21 το βράδυ ο 29χρονος ύποπτος σταθμεύει το αυτοκίνητο του έξω από την οικία του 40χρονου. Κατεβαίνει από το όχημα, παραλαμβάνει από το πορτ μπαγκάζ ένα σακίδιο, μια πλαστική τσάντα και ένα μαύρο κράνος και κατευθύνεται προς το γκαράζ της οικίας.

Μετά από 40 λεπτά και συγκεκριμένα στις 09.05 δύο πρόσωπα με κράνος εξέρχονται από το γκαράζ με μαύρη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν ενώπιον δικαστηρίου, ο οδηγός φαίνεται να είναι ο πρώτο ύποπτος και ο συνοδηγός ο δεύτερος.

Οι δυο εντοπίζονται ξανά στο κλειστό κύκλωμα λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και σύμφωνα με τον υπαστυνόμο του ΤΑΕ Αμμοχώστου, Πανίκο Δρουσιώτη επέστρεψαν στην οικία πεζοί και χωρίς κράνη.

Σε κάποια στιγμή ο 40χρονος φαίνεται να κινείται με προφυλάξεις έξω από το γκαράζ της κατοικίας του, είχε φανάρι στο στόμα του και κρατούσε στο χέρι άγνωστο αντικείμενο. Το άφησε σε άγνωστο σημείο, πίσω εξωτερικά της περίφραξης της οικίας του. Μετά από μισό περίπου λεπτό, ο 40χρονος επιστρέφει πίσω κρατώντας μόνο το φανάρι. Στις 00:25 οι δύο ύποπτοι εξέρχονται από την πλευρά του γκαράζ και φεύγουν με το αυτοκίνητο του 29χρονου. Το στοιχείο που για την ώρα, φαίνεται να εμπλέκει τους δύο στην υπόθεση, είναι η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού η οποία μεταβιβάστηκε πρόσφατα στον 40χρονο.

"Ο 40χρονος ερωτηθείς για τη μοτοσικλέτα, ανέφερε ότι πρόσφατα την είχε αποκτήσει ως δανική από φίλο του και ότι παρουσίαζε μηχανικά προβλήματα και δεν την χρησιμοποιούσε. Μας είπε ότι τη μετέφερε σε μηχανικό στη Λάρνακα" είπε χθες ενώπιον δικαστηρίου ο ανακριτής προσθέτοντας ότι οι τροχοί της μοτοσικλέτας του 1ου ύποπτου συγκρίθηκαν με τα αποτυπώματα ελαστικών που εντοπίστηκαν στο πατρικό του Καλλιτσιώνη.

Δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλες συλλήψεις αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας του "Βαλεντίνου".

ΠΗΓΗ ALPHA