Ελεύθεροι υπό όρους οι γονείς του κακοποιημένου βρέφους

Ελεύθεροι υπό όρους οι γονείς του κακοποιημένου βρέφους

Ελεύθεροι υπό αυστηρούς όρους αφέθηκαν οι γονείς του κακοποιημένου βρέφους, μέχρι τις 22 Ιουλίου, μετά από απόφαση του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με όσα λέχθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, η μητέρα του παιδιού θα εμφανίζεται κάθε μέρα στον αστυνομικό σταθμό Γερμασόγειας, ενώ εισήλθε σε «στοπ λιστ» και κατασχέθηκαν τα ταξιδιωτικά της έγγραφα.

Με την απόφαση του δικαστηρίου, η μητέρα του βρέφους θα πρέπει να εμφανίζεται κάθε μέρα στον αστυνομικό σταθμό της Γερμασόγειας.

Ο πατέρας του βρέφους θα πρέπει να παρουσιάζεται κάθε δυο μέρες στον αστυνομικό σταθμό ενώ κατασχέθηκαν τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και το όνομά του εισήλθε στο "stop list".

Παράλληλα, εκδόθηκε προσωρινό διάταγμα απομάκρυνσης των γονέων από το παιδί και συγκεκριμένα 500 περιοριστικών μέτρων.

Εκδόθηκε επιπλέον, διάταγμα απομάκρυνσης της 24χρονης από τη γιαγιά του 26χρονου η οποία υπενθυμίζεται ότι είχε καταγγείλει την πρώτη υπόθεση βίας στην οικογένεια.

Σημειώνεται ότι από την πλευρά του το Γραφείο Ευημερίας ετοιμάζει κάποιες εκθέσεις για την υπόθεση ενώ στις 15 Ιουλίου ορίστηκε η διαδικασία για αίτηση ώστε η μητέρα να βλέπει το παιδί της στην παρουσία λειτουργού των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.