ΟΧΙ Εισαγγελέα για περαιτέρω κράτηση των δύο υπόπτων για τον φόνο Καλλιτσιώνη

ΟΧΙ Εισαγγελέα για περαιτέρω κράτηση των δύο υπόπτων για τον φόνο Καλλιτσιώνη

Eλεύθεροι αναμένεται να αφεθούν σήμερα οι δύο ύποπτοι ηλικίας 40 και 29 ετών για τον φόνο του 29χρονου Παναγιώτη Καλλιτσιώνη άλλως "Βαλεντίνου" έξω από το πατρικό του σπίτι στην Ορμήδεια, μετά την λήξη του δεύτερου διατάγματος προσωποκράτησης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου ενημερώθηκαν το πρωί από την Νομική Υπηρεσία για την απόφαση της ότι δεν υπάρχει επαρκές μαρτυρικό υλικό για παραπομπή των δύο σε δίκη, με βάση στοιχεία, καταθέσεις και τεκμήρια που έχει ενώπιον της η Αστυνομία για το στυγερό έγκλημα.
Σημειώνεται ότι η απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα αφορά την παρούσα χρονική στιγμή, καθώς οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και εξετάσεις για την υπόθεση και αναμένουν τα αποτελέσματα επιστημονικών αναλύσεων σε τεκμήρια που παραλήφθηκαν από τους ανακριτές.
Σύμφωνα και με τα όσα ακούστηκαν στις δύο προηγούμενες διαδικασίες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, οι Αρχές φαίνεται πως δεν έχουν καταφέρει να συνδέσουν μέχρι στιγμής τους δύο υπόπτους με το έγκλημα. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος μεταξύ του συνηγόρου των υπόπτων και του ανακριτή της υπόθεσης, κατά την προηγούμενη φορά που οι δύο ύποπτοι εμφανίστηκαν στο δικαστήριο για ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους.

ΠΗΓΗ ALPHA