66χρονος κατήγγειλε τον συνέταιρο του για υπεξαίρεση 350 χιλιάδων ευρώ από την εταιρεία!

66χρονος κατήγγειλε τον συνέταιρο του για υπεξαίρεση 350 χιλιάδων ευρώ από την εταιρεία!

Υπόθεση συνωμοσίας προς καταδολίευση, κλοπή από υπάλληλο, κλοπή από διευθυντή εταιρείας, πλαστογραφία και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

 

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη έξι προσώπων στην Πάφο μετά από καταγγελία 66χρονου επιχειρηματία από τη Λευκωσία για υπεξαίρεση από την εταιρεία στην οποία είναι μέτοχος κατά 50%, του ποσού των 350 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο ΤΑΕ Πάφου, μεταξύ Φεβρουαρίου 2008 και Δεκεμβρίου 2012 υπεξαιρέθηκε το συγκεκριμένο ποσό και πλαστογραφήθηκε η υπογραφή του σε έγγραφο συμφωνίας με την οποία έγινε αγορά δύο εταιρειών.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 66χρονου, ως αποτέλεσμα αυτής της πράξης η εταιρεία του επωμίστηκε δάνειο 1.150.000 ευρώ.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, προχώρησαν στη σύλληψη του συνεταίρου του 66χρονου, καθώς επίσης και άλλων πέντε προσώπων που έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρεία και οι οποίοι διαμένουν σε Λεμεσό και Πάφο.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία ερεύνησε τα σπίτια και τα υποστατικά των έξι προσώπων που έχουν συλληφθεί και έχουν παραληφθεί διάφορα έγγραφα και άλλα τεκμήρια.

Αύριο στις 08:30 θα αποφασίστει η προσωποκράτηση των έξι προσώπων.