Ελεύθεροι με όρους οι τρεις για υπόθεση ναρκωτικών στη Μαραθούντα

Ελεύθεροι με όρους οι τρεις για υπόθεση ναρκωτικών στη Μαραθούντα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν η 33χρονη, η 52χρονη μητέρας της και ο 24χρονος αδερφός της που φαίνεται να σχετίζονται με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια στη Μαραθούντα της Επαρχίας Πάφου.

Και οι τρεις τους παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Ο δικαστής Πανίκος Μιχαηλίδης ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή του για μη κράτηση των τριών μέχρι τις 18 Ιανουαρίου του 2016 που και οι τρεις παραπέμφθηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολούθως επέβαλε τους περιοριστικούς όρους όπως έκαστος υπογράψει εγγύηση με ένα αξιόχρεο εγγυητή ύψους 75 χιλιάδων ευρώ, παραδώσουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και παρουσιάζονται μία φορά ημερησίως στον αστυνομικό σταθμό.

Σημειώνεται πως σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο στις 18 Ιανουαρίου του 2016 παραπέμφθηκε και ο 39χρονος από τη Λεμεσό, ο οποίος συνελήφθη στις 6 Δεκεμβρίου μαζί με τους υπόλοιπους τρεις για διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια στη Μαραθούντα της Επαρχίας Πάφου.

Μέχρι τότε ο 39χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση όπως διέταξε ο δικαστής.

Σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεσης, Λοχία 514 Παναγιώτη Ταμπούρα, που υπηρετεί στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ο ίδιος λαμβάνει μέρος στη διερεύνηση υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής, παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα και παράνομης χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α’, ήτοι κοκαϊνης, βάρους 786 γραμμαρίων περίπου, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ άγνωστης ημερομηνίας και 6/12/2015 στο χωριό Μαραθούντα της Επαρχίας Πάφου.

Συνήγορος υπεράσπισης του 1ου ύποπτου είναι ο Ανδρέας Χαραλάμπους , της 2ης και 3ης ύποπτης ο δικηγόρος Αλέξανδρος Αλεξάνδρου και του 4ου ύποπτου ο δικηγόρος Κώστας Σιαηλής.